Velkommen til Fornebu dyreklinikk!

Kontakt oss

 

  • Vi samarbeider med Katrine Vere hos Robust Fysioterapi på Jar i Bærum. Spør oss om henvisning fra oss, dersom du ønsker behandlinger.            Hos Robust er det fokus på å lage en skreddersydd løsning for din firbente venn.  Kombinert med behandlingen på klinikken, lager Robust et eget treningsopplegg for din hund eller katt, hvor du som eier blir involvert og kan følge opp med øvelser hjemme for best mulig resultat.  

 

     *********              ************              ************              ************                **********                            **********

 

 

💛 Ta vare på hverandre både to-og firbeinte 💛

 

 

VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE COVID-19-SMITTE

Vi er en liten klinikk og er derfor svært sårbare dersom det skulle oppstå smitte hos oss. For at vi skal klare å holde klinikken åpen og hjelpe våre kunder, ber vi om at dere tar noen forholdsregler:

Har du fått påvist Covid-19 eller sitter i karantene, men har behov for hjelp til ditt dyr, ønsker vi at du prøver å få noen du kjenner til å komme med dyret til oss. Er dette umulig så ber vi deg ringe klinikken, slik at vi kan prøve å finne en god løsning for undersøkelse og behandling av ditt dyr.

Vi håndhilser ikke. Oppretthold god hygiene og vask deg godt på hendene før du kommer. Det er også mulig å komme rett inn og få vasket hendene her dersom det er behov.

Har du time til noe som ikke haster og du ikke føler deg helt i form, ring oss slik at vi kan ta en vurdering hvorvidt du trenger å komme til timen eller ikke.

I verste tilfelle kan det hende at alle ansatte hos oss blir satt i karantene og da må klinikken stenge. Dersom dette skjer vil du bli kontaktet av en av oss, slik at vi enten henviser deg til en annen klinikk eller utsetter timen.

Vi har satt ut ekstra håndssprit til alle kunder, bruk dette før og etter besøk på klinikken.


Med vennlig hilsen alle de ansatte på Fornebu Dyreklinikk.